Een verhaaltje voor het slapengaan

0
760
Franklin Anybook Reader

Franklin Anybook Reader (© ; licentie: )

Grootouders die ver weg wonen, een papa of mama die vaak op zakenreis moet, voor kinderen die vaak geliefden moeten missen bij het slapengaan is er nu de AnyBook Reader van Franklin. Maar hoe goed is zo’n voorleespen echt?

Qua gebruiksvriendelijkheid maakt de AnyBook Reader geen goede eerste indruk. De twee noodzakelijke AAA-batterijtjes worden niet meegeleverd en je moet ook nog eens op zoek naar een schroevendraaier voor je de zelf aangekochte batterijen in de pen kan stoppen. Dan moet je de handleiding bovenhalen, want dit is niet een van die gadgets die zichzelf wel uitwijzen.

Om het even welk boek
Het doel is nochtans heel eenvoudig: je plakt een stickertje op elke pagina van het favoriete voorleesboek van je kind en terwijl je de pagina voorleest, neem je je stem op. Daarna hoeft je kind de punt van de pen maar op een sticker te zetten en automatisch hoort het wat er op die pagina staat.
Met 200 blanco stickers hoef je je uiteraard niet tot één boek te beperken. Eigenlijk hoef je je zelfs niet eens tot boeken te beperken. Je kan de stickers ook gebruiken om op voorwerpen te plakken en zo je kind nieuwe woordjes aan te leren. Naast de lege stickers zijn er ook 40 vooraf opgenomen stickers met geluiden zoals een brandweerwagen, een hond, een lachende baby,…

Veel handelingen
Je moet weliswaar de handleiding lezen en eerst een paar keer proberen, maar al bij al heb je vrij snel door hoe de pen werkt. Je zet hem aan, drukt de aan-uittoets drie seconden in tot je een geluidje hoort, houdt de pen op de sticker, drukt vervolgens de ‘volume hoger’-knop in en dan hoor je vier biepjes en kan je de opname starten. De opname stopt wanneer je de ‘volume hoger’-knop opnieuw loslaat. Vervolgens moet je uit het opnamemenu door de aan-uittoets opnieuw drie seconden in te drukken.

1
2
3
4
Vorig artikelHumor in de productbeoordelingen op Amazon.com (2)
Volgend artikelMensenrechten inbakken in firmware

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.