USB 3.0 voor starters

0
127
Sitecom CN-240 usb 3.0 starter kit

Sitecom CN-240 usb 3.0 starter kit (© ; licentie: )

Sitecom lanceert de CN-240 USB 3.0 Starter Kit met een PCI Express-kaart en een kast voor een externe harde schijf waarmee je je pc geschikt maakt voor de snellere usb-standaard. De harde schijf moet je wel zelf nog kopen en inbouwen.

De Sitecom USB 3.0 Starter Kit maakt je desktop-pc geschikt voor de snellere USB 3.0-standaard, die doorvoersnelheden tot 5 Gbit/s toelaat. De kit bestaat uit een kleine PCI Express inbouwkaart voor je deskop-pc, een Hard Disk Case waarin je een harde schijf kunt installeren en een USB 3.0-kabel. De inbouwkaart heeft twee USB 3.0-poorten. De harde schijf-kast kun je eenvoudig openschuiven, waarna je zonder schroeven of gereedschap een 3,5-inch SATA schijf kunt inbouwen. Het kastje heeft geen ventilator, maar is gemaakt van aluminium dat snel zijn temperatuur verliest, waardoor de harde schijf niet oververhit raakt. De kit kost 79,99 euro.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikeleBay.be eenvoudiger, transparanter, maar duurder
Volgend artikelInternetradio en muziekstreamer voor in het hifirek
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.