Aanraakgevoelige gezins-pc van HP presteert goed

0
260
De HP TouchSmart610-1050be is geplaatst op een speciale voet die toelaat om het systeem 60° te kantelen

De HP TouchSmart610-1050be is geplaatst op een speciale voet die toelaat om het systeem 60° te kantelen (© ; licentie: )

Design
De voorzijde en de voet van de HP TouchSmart 610-1050be zijn uitgevoerd in glanzend zwart. De meeste plaats wordt in beslag genomen door het 23-inch aanraakscherm. Net boven het scherm zijn de webcam en twee microfoons aangebracht. Onder het scherm zien we een grijze rand met meteen daaronder een zwarte boord waarin de luidsprekers zijn verwerkt. Het HP-logo is opvallend aanwezig op de luidsprekerboord. Het toestel is geplaatst op een speciale voet die toelaat om het systeem 60° te kantelen. Daardoor kan je comfortabeler en in een natuurlijkere houding met het aanraakscherm werken. De zijkanten zijn uitgevoerd in een lichtgrijze kleur. De rechterzijde biedt plaats aan een Blu-ray speler & SuperMulti dvd-brander (sleuftype) en de aan/uit-knop van het systeem. De linkerzijde herbergt een heleboel knopjes en aansluitingen. We zien een volumetoets, een mute-toets en twee statuslampjes (hdd & kaartlezer). Daaronder vinden we een 6-in-1 kaartlezer, twee USB 2.0 poorten, een 3,5 mm-lijningang en een 3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting.
De achterzijde van de TouchSmart 610-1050be is uitgevoerd in mat zwart en boven- en onderaan zijn fijne grilletjes aangebracht voor warmteafvoer. Net boven de webcam werd op de achterzijde een scrollwieltje ingewerkt waarmee je de webcam omhoog of omlaag kan richten. Dat is noodzakelijk, omdat je het toestel extreem kan kantelen. Ter hoogte van de voet bevindt zich achteraan een openklapbaar deksel. Achter dit deksel vinden we een IR-ingang, een 3,5 mm-lijnuitgang, een 3,5 mm-subwooferuitgang, een coax-aansluiting, twee USB 3.0- en twee USB 2.0-poorten. Verder zijn ook nog een Gigabit Ethernetpoort, een stroomaansluiting en een Kensington-aanhechtpunt voorzien. Tot slot biedt een apart compartiment met één USB 2.0-poort plaats aan de meegeleverde, draadloze ontvanger van het toetsenbord en de optische muis.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAndroid-tablet van Archos voor slechts 99 euro
Volgend artikelDuo laptops voor gamefanaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.