Android-tablet van Archos voor slechts 99 euro

0
60
ARNOVA 84

ARNOVA 84 (© ; licentie: )

ARNOVA lanceert twee door Archos ontworpen instap-tablets met Android 2.x. De ARNOVA 7 kost slechts 99 euro, de ARNOVA 84 gaat over de toonbank voor 129 euro.

De typenummers geven al een indicatie over de grootte van de schermen van de goedkope, door moederbedrijf Archos ontworpen Android 2.x-tablets die ARNOVA lanceert. De ARNOVA 7 heeft een 7-inch resistief aanraakscherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Het resistief aanraakscherm van de ARNOVA 84 heeft een beelddiagonaal van 8,4 inch (21,3 cm) en een resolutie van wellicht 800 x 600 pixels (nvdr.: de resolutie is nog niet officieel bevestigd). Beide tablets hebben WiFi, maar geen 3G. De ARNOVA 7 gebruikt Android 2.2 ‘Froyo’ als besturingssysteem, terwijl de ARNOVA 84 is uitgerust met Android 2.1 ‘Eclair’. Het is niet helemaal duidelijk waarom deze erg op elkaar gelijkende tablets niet dezelfde versie van Android draaien. De tablets geven trouwens geen toegang tot de Google Android Market, maar gebruiken een eigen app-markt met ongeveer 30.000 Android-apps. Gedetailleerde technische details over de nieuwe instaptablets zijn nog niet beschikbaar. De ARNOVA Android-tablets zijn vanaf juni 2011 verkrijgbaar bij alle vestigingen van PhotoHall, MediaMarkt, Saturn, Vanden Borre, Dixons, Paradigit, Computerland en Coolblue in de Benelux.

Vorig artikelSupersnel USB-geheugenstaafje
Volgend artikelAanraakgevoelige gezins-pc van HP presteert goed
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.