Regisseer je eigen 3D-films

0
80
Sony HDR-TD10 3D camcorder

Sony HDR-TD10 3D camcorder (© ; licentie: )

Je meest kostbare herinneringen voor later kan je vastleggen op foto of film. De liefhebbers van bewegende beelden krijgen er nu een dimensie bij. Sony stelt immers de HDR-TD10 voor: een compacte camcorder die in 3D filmt in Full HD kwaliteit. We hebben getest of dit echt werkt.

We ontvingen van Sony een van de eerste samples van de HDR-TD10 3D camcorder. Dit is dus niet het definitieve model, maar het geeft ons alvast een idee van de mogelijkheden. Tegen dat je dit leest ligt de definitieve versie alvast in de winkel. Met de Sony HDR-TD10 kun je in Full HD (1920 x 1080 pixels) 3D-video opnemen.

In de doos
Sony leverde bij ons testexemplaar ook nog een stroomadapter, een hdmi-kabel, een usb-kabel, een usb-adapterkabel en een AV-kabel. Ook een NP-FV70 batterij werd meegeleverd. Bij de sample zat een voorlopig handleiding en Sony was bovendien zo vriendelijk om ons ook een SDHC-geheugenkaartje mee te leveren. Omdat we een sample testten, stak er nog geen software bij. Bij de finale toestellen zal Sony Picture Motion Browser worden meegeleverd. Bij de uiteindelijke levering hoort ook nog een draadloze afstandsbediening.

Design
Het eerste wat opvalt wanneer je de HDR-TD10 bekijkt, is het compacte formaat. Eigenlijk is deze camcorder niet veel groter dan een normale, hedendaagse (high end) camcorder. Het chassis is een combinatie van glanzend en mat zwart met zilverkleurige accenten en een geborstelde, aluminiumkleurige afwerking voor de schermcover. De voorzijde biedt plaats aan de dubbele lens, de flitser, de ingebouwde zoommicrofoon en een knopje om de belichting manueel bij te regelen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelArchos verbetert Windows 7 tablet
Volgend artikelBestanden veilig opslaan en synchroniseren via het internet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.