Een klare kijk op de situatie

0
68

Design
De Hercules Dualpix HD720p Emotion is voorzien van een glanzend zwart/zilver design. De webcam is eenvoudig richt- en kantelbaar op het aanpasbare voetstuk. Links van de lens heeft Hercules een blauw statuslampje voorzien. Rechts van de lens zien we de ingebouwde microfoon. Dankzij het ontwerp van het voetstuk kan je de webcam niet alleen op een scherm of notebook plaatsen, maar ook gewoon op de tafel zetten. Je kan de webcam bovendien 360° roteren.

Dankzij het ontwerp van het voetstuk kan je de webcam niet alleen op een scherm of notebook plaatsen, maar ook gewoon op de tafel zetten.

Dankzij het ontwerp van het voetstuk kan je de webcam niet alleen op een scherm of notebook plaatsen, maar ook gewoon op de tafel zetten. (© ; licentie: )

Technisch
De webcam is technisch goed voorzien. Hij beschikt over een 1 megapixel CMOS-sensor (1280×800 pixels). Dat moet volgens de fabrikant zorgen voor een optimale beeldkwaliteit, ook bij weinig licht. De fotoresolutie ligt vast op vijf megapixels (geïnterpoleerd).

1
2
3
4
Vorig artikelRuimtebesparende desktop-pc met touchscherm
Volgend artikelElektronisch publiceren op Amazon Kindle is duurder dan papier drukken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.