Ruimtebesparende desktop-pc met touchscherm

1
56
Sony VAIO VPCL21S1E/B

Sony VAIO VPCL21S1E/B (© ; licentie: )

Sony introduceert in de VAIO L Series een nieuwe all-in-one desktop-pc met een Full HD aanraakscherm van 24 inch en Blu-ray Disc Drive.

De nieuwe VAIO VPCL21S1E/B all-in-one heeft een slank, ruimtebesparend design in glanzend zwart. Het 24-inch (61 cm) Full HD VAIO Display Plus scherm met LED backlight rust op een V-vormige voet. Het full-frame multi-touchscherm geeft je snel toegang tot je mediacollectie. Je kunt door simpele vingeraanraking door bestanden scrollen, foto’s roteren en op ze inzoomen.
De nieuwe VAIO L Series heeft een Intel Core i7-2630QM processor en Windows 7 Home Premium 64-bit als besturingssysteem. Verder is de touch-pc uitgerust met 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz) en een harde schijf van 1 TB. De grafische kracht komt van de NVIDIA GeForce GT 540M met DirectX 11 ondersteuning. Ook een Blu-ray Disc Drive met DVD SuperMulti behoort tot de uitrusting. Er zijn ook andere configuraties mogelijk, onder meer met een Intel Core i5 processor. Tot de verdere uitrusting behoren een geïntegreerde HD webcamera, HDMI- en Bluetooth 3.0-aansluiting.

De Sony all-in-one 24-inch VAIO L Series multimediapc’s zijn beschikbaar vanaf eind maart.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelReal-time visualisatie van tumormedicatie
Volgend artikelEen klare kijk op de situatie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Een touchscreen-PC op je bureau is veel handiger dan ik had gedacht. Ik heb hem gekocht om mijn klanten Bluebeam te laten zien. Daarmee kun je nu met je vinger aantekeningen maken op PDF-documenten (vaak ook grote tekeningen). Gewoon met je vinger op het scherm een markeerstift bedienen en zo problemen aangeven of lengtes opmeten. Het werkt ook sneller dan via de muis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.