10-inch tablet met Android 3 van Samsung

0
49
Samsung Galaxy Tab 10.1 tablet

Samsung Galaxy Tab 10.1 tablet (© ; licentie: )

Samsung kondigt een nieuwe Galaxy Tab aan. De tablet met een 10,1-inch scherm is Samsung’s eerste toestel met het Android Honeycomb besturingssysteem.

De eerste Galaxy Tab van Samsung hebben we hier al uitvoerig getest. Samsung brengt nu met de Galaxy Tab 10.1 een nieuwe tablet op de markt. De Galaxy Tab 10.1 draait op een 1 GHz Tegra 2 Dual Core processor en heeft als besturingssysteem de recentste versie van het Android besturingssysteem. De nieuwe Tab heeft een 10,1-inch lcd-scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Voor het geluid staan dual surround sound speakers in. Naast een 5 megapixel camera op de achterzijde heeft de Galaxy Tab 10.1 ook een 2 megapixel camera op de voorzijde, zodat je met de tablet ook kan videochatten. De tablet ondersteunt standaard HSPA+ 21 Mbps, Bluetooth 2.1 + EDR en Wi-Fi 802.11 (a/b/g/n). De Samsung Galaxy Tab weeft 599 gram en meet 246,2 x 170,4 x 10,9 mm.

De Samsung Galaxy Tab 10.1 zal in de loop van het tweede kwartaal 2011 verkrijgbaar zijn. De adviesprijs is nog niet bekend.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCombinatie Microsoft en Nokia iets om rekening mee te houden
Volgend artikelHuur eens een ruimteveergarage
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.