Betaalbare tablet-pc van AOC

0
38
AOC Breeze 8-inch Tablet MW0811

AOC Breeze 8″ Tablet MW0811 (© ; licentie: )

Beeldschermfabrikant AOC komt met een goedkoop geprijsde tablet-pc op basis van het Android besturingssysteem. De Breeze Tablet heeft een 8-inch resistief touchscherm.

De nieuwe Breeze tablet-pc van AOC zal minder dan € 200 kosten en zal vanaf maart in Europa te koop zijn. Het toestel draait op een Rockchip-processor van 600 MHz en het besturingssysteem Android 2.1. De AOC Breeze (MW0811) is geschikt voor zowel werk als entertainment, thuis en onderweg. De tablet-pc weegt 480 gram en heeft een resistief 8-inch (20,3 cm) touchscherm met een resolutie van 800 x 600 pixels met schermrotatie. Het interne flashgeheugen bedraagt 4 GB en kan worden uitgebreid via de microSD geheugenkaartsleuf. De tablet-pc heeft ook een usb 2.0- en een hoofdtelefoonaansluiting. De AOC Breeze 8″ Tablet MW0811 tablet-pc ondersteunt draadloze verbindingen (802.11b/g).

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoogle Translate stapt dichter bij Universal Translator uit Star Trek
Volgend artikelSony SDHC geheugenkaartje presteert goed
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.