Compacte mp4-speler met aanraakscherm

0
120
Lenco Xemio-965

Lenco Xemio-965 (© ; licentie: )

Lenco introduceert een compacte mp4-speler met een 3-inch touchscherm. Naast een video-, muziek- en fotofunctie heeft deze mediaspeler ook een e-boekfunctie.

De Lenco Xemio-965 mp4-speler heeft een 7,7 cm (3”) TFT touchscherm met een resolutie van 240 x 400 pixels. De mediaspeler ondersteunt mp3-, wav- en wma-muziekbestanden en avi-, mp4-, flv-, dat-, 3gp-, wmv-, rm-en rmvb-videobestanden. Ook toont hij jpeg-, bmp en gif-fotobestanden. Met de e-boekfunctie kan je op de Xemio-965 ook txt-bestanden lezen. Het interne geheugen bedraagt 8 GB. Je kan het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart tot 8 GB. De mediaspeler is uitgerust met een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een mini-USB 2.0-aansluiting.
De Xemio-965 heeft een herhaalfunctie (A/B) waarmee je een gedeelte uit een nummer kan selecteren en dit herhaaldelijk kan afspelen. Daarnaast is er een ID3 Tag-functie voor informatie over onder meer titel, zanger en album. Volgens Lenco is de oplaadbare Lithium batterij goed voor een speelduur van ongeveer 7 uur in mp3-modus en ongeveer 3 uur in videomodus. De Xemio-965 weegt 78 gram en meet 103,5 x 53,5 x 9,5 mm. Hij is beschikbaar in de kleuren grijs, rood, blauw of fuchsia voor een adviesprijs van € 79.

Foto van Lenco
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetalen voor wat even goed gratis kan
Volgend artikelCamera met Wi-Fi en aanraakscherm
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.