3D in de huiskamer de moeite waard?

1
77

XMB
Deze review gaat over de 3D ervaring bij Sony. Daarom hebben we andere features van de tv’s en andere toestellen niet echt besproken. Toch wil ik nog graag even de bediening van Sony aanhalen. De Xross Media Bar is echt de moeite waard om even te bespreken. Deze bediening wordt gebruikt door Sony voor hun tv’s, Blu-rayspelers, PlayStation 3, enzovoorts. Dankzij deze user interface ben je snel in staat om eenvoudig de juiste instellingen te kiezen, bronnen kiezen, internet content en lokale content te raadplegen, enzovoorts.

Prijsinformatie
De Sony KDL-40LX900 is verkrijgbaar aan € 2.499 en is dus niet bepaald goedkoop. De Sony Blu-rayspeler BDP-S470 is de jouwe voor € 229. De Sony PlayStation 3 120GB versie kost € 299,98.

Conclusie
De Sony KDL-40LX900 tv is een prachtstuk in je woonkamer en biedt een goede beeldkwaliteit. Samen met de degelijke BDP-S470 Blu-rayspeler en de PlayStation 3 heb je een goede basis voor een 3D-ervaring. De 3D-ervaring loont echt de moeite, maar vaak is het wachten op de spectaculaire scenes. Het demo game Motorstorm Pacific Rift is erg spectaculair en verslavend als je het speelt in 3D. 3D staat dus zeker nog een mooie toekomst te wachten met of zonder brilletje. Ga verstandig om met het gebruik van 3D-beelden in de woonkamer en geniet van deze toch wel speciale beleving. Steeds meer 3D-content zal beschikbaar worden via verschillende aanbieders. Sony is wat ons betreft geslaagd voor de 3D-test, maar test de 3D-ervaring eerst in de winkel vooraleer je tot aanschaf overgaat.
Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelDesignlaptop voor de audiofiel
Volgend artikelMini-geheugenkaartje met maxi-capaciteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.