Windows-client voor chatten en sociale netwerken

0
81

Synchroniseren
Zeer handig is dat Digsby alles kan synchroniseren tussen verschillende computers. Alles, van de gekozen skin tot jouw voorkeuren, volgt je van pc naar pc. Het is wel nodig dat je een account aanmaakt op de website van Digsby. Al je persoonlijke wachtwoorden worden echter geëncrypteerd. Bovendien worden jouw chat- en mailwachtwoorden niet bewaard op de Digsby-server?; ?die bewaart alleen een hash-code. Dus zelfs als de Digsby-server gekraakt zou worden dan nog zijn jouw persoonlijke gegevens veilig.
Een nadeel van deze benaderingswijze is wel dat er geen manier is om jouw gegevens te herstellen mocht je je Digsby-wachtwoord verliezen. De client kan alle gegevens tijdelijk lokaal bewaren mocht de Digsby-server om een of andere reden niet beschikbaar zijn. Zodra die opnieuw te bereiken is, worden alle gegevens gesynchroniseerd.

Digsby integratie met Facebook

Digsby integratie met Facebook (© ; licentie: )

Installatie
Een waarschuwing: Digsby toont je allerlei advertenties voor optionele software tijdens de installatieprocedure. Op die manier proberen de makers toch iets te verdienen aan hun product. Je kunt die optionele software echter allemaal afvinken en Digsby toch succesvol gratis installeren en gebruiken.

1
2
3
4
Vorig artikelLaptopstandaard Note-X is mooi en ergonomisch
Volgend artikelLigt dankzij internet onleefbare maatschappij in verschiet?
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.