Laptopstandaard Note-X is mooi en ergonomisch

1
93
Note-X laptopstandaard

Note-X laptopstandaard (© ; licentie: )

Laptops zijn populair, maar er constant op werken is niet gezond. Een laptopstandaard zet de laptop op de juiste werkhoogte. Note-X brengt nu een goedkope plooibare laptopstandaard op de markt die niet alleen mooi oogt, maar je ook toelaat ergonomisch verantwoord te computeren.

De Note-X is ontworpen door het bedrijf Bryte Plastics en verkrijgbaar in blauw, grijs, wit en zwart kunststof voor de instapversie en in elke denkbare kleur voor de luxueuzere gelakte uitvoering. Bedrijven kunnen er trouwens hun eigen logo op laten spuiten. De Note-X zet de laptop niet alleen op de juiste ooghoogte, maar zorgt ook voor de nodige koeling van de onderkant van de laptop. Als je hem dichtplooit, is deze laptopstandaard slecht 34cm lang en 7cm hoog: hij past daardoor in elke laptoptas. De Note-X is verkrijgbaar vanaf € 9,99.

Vorig artikelBart De Wever krijgt hulp van Google
Volgend artikelWindows-client voor chatten en sociale netwerken
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.