Instap- en zakelijk model in Toshiba’s Satellite-lijn

0
73
Toshiba Satellite C660

Toshiba Satellite C660 (© ; licentie: )

De Satellite C660 is een nieuwe laptop van Toshiba bedoeld voor alledaagse taken, zoals e-mailen, webbrowsen, kantoortoepassingen en eenvoudig multimedia-entertainment. Naast dit instapmodel introduceert Toshiba met de de Satellite C660 Pro ook een zakelijke versie.

De Toshiba Satellite C660 is een 15,6-inch laptop in een zwarte behuizing die volgens de fabrikant ongevoelig is voor vingerafdrukken of krassen. Het schermdeksel heeft een uitvoering in grijs metallic. Je hebt de keuze uit Intel Core i3, Pentium, Celeron of AMD Athlon II Dual Core, AMD V series processoren. Ook kan je kiezen uit de nieuwste geïntegreerde grafische kaarten. De C660 kan je uitrusten met tot 8 GB geheugen en de harde schijf is maximaal 640 GB groot. Het scherm is een 15,6-inch TruBrite LED HD breedbeeldscherm (16:9) met een resolutie van 1.366 x 768 pixels. De Satellite C660 heeft een geïntegreerd numeriek toetsenbord en een Touch Pad met Multi-Touch Control. Wat connecties betreft beschikt de laptop over twee USB 2.0-poorten, Wi-Fi, Bluetooth (optioneel), Fast Ethernet LAN en een Multi-Card Reader voor geheugenkaarten. Ook beschikt de Satellite C660 over een webcam met microfoon en twee geïntegreerde luidsprekers. Toshiba heeft al software geïnstalleerd op de laptop, waaronder Microsoft Office Starter 2010 en Nero 9 Essentials om bestanden op cd of dvd te branden. De Satellite C660 wordt ook geleverd met exclusieve Toshiba-software, zoals Toshiba Media Controller om content van de laptop te streamen naar DLNA-compatibele apparaten.

Satellite Pro C660
De Satellite Pro C660 is bedoeld voor zakelijk gebruik. Deze laptop heeft vrijwel dezelfde kenmerken als de consumentenmodellen, maar wordt geleverd met een niet-reflecterend 15,6-inch scherm en Windows 7 Professional. Bij de consumentenversie is het besturingssysteem Windows 7 Home Premium (64-bit).

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba Satellite C660 en Satellite Pro C660 zijn vanaf november 2010 verkrijgbaar. De Satellite C660 start met een adviesprijs vanaf € 449 inclusief BTW, terwijl die van de Satellite C660 begint bijn € 653 exclusief BTW.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleinere en lichtere Readers van Sony
Volgend artikelBetaalbare Windows-server voor kleine ondernemingen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.