Loodgieter in space

0
78

Gezocht: verhaal
Toch zijn er ook aspecten waar deze opvolger het minder goed doet. Het verhaal bijvoorbeeld… In het originele spel was dat goed en mooi uitgewerkt, maar nu is het simpelweg: prinses peach is gekidnapt, Bowser steelt sterren en jij moet ze terughalen. Klinkt bekend in de oren, niet? Het beste is gewoon geen verhaal te verwachten, dan word je ook niet teleurgesteld door het gebrek eraan.

Het beste is gewoon geen verhaal te verwachten, dan word je ook niet teleurgesteld door het gebrek eraan

Het beste is gewoon geen verhaal te verwachten, dan word je ook niet teleurgesteld door het gebrek eraan (© ; licentie: )

Daarnaast is er de lay-out van de werelden. Opnieuw zullen nieuwkomers zich waarschijnlijk niet storen aan de lineaire “level-na-level, wereld-na-wereld”-opbouw, maar ook dat was in het origineel een stuk leuker. Daar had je een groot schip waar je verschillende kamers kon verkennen. Van daaruit vertrok je naar diverse planeten om de sterren te veroveren. Nu is het simpelweg de mogelijke lineaire paden volgen in plaats van een open wereld te ontdekken. Anderen argumenteren dan weer dat het spel hierdoor een stuk meer gestroomlijnd is en je snel van het ene level in het andere kan duiken.

1
2
3
4
Vorig artikelMultifunctionele printers bieden ‘indrukwekkende kleur’
Volgend artikelSchakelaar en splitter voor HDMI tv-aansluitingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.