De Sims 3 videogame

De Sims 3 in consoleversies

0
De Sims3 logo
De Sims3 logo
Het populaire spel De Sims 3, dat vorig jaar werd gelanceerd voor de pc en mac, zal in de herfst ook beschikbaar zijn voor diverse consoles en nieuwe platformspecifieke onderdelen meekrijgen.

Electronic Arts ontwikkelt het bekende pc-game De Sims 3 voor de PlayStation 3, de Xbox 360, de Wii en de Nintendo DS. In De Sims 3 voor consoles en handheld spelcomputers kunnen spelers Sims met unieke karakters creëren, de verlangens van hun Sims al dan niet uit laten komen en het leven van de Sims in een levendige buurt aansturen. Met de nieuwe onderdelen kun je het leven van de Sims op z’n kop te zetten. Zo kun je “Karmakrachten” vrijspelen om de Sims te helpen of te dwarsbomen. Volgens de makers moet je wel goed nadenken over hoe je deze krachten het best kunt gebruiken, want ze kunnen onverwachte gevolgen hebben.

Levenswensen
Op de PlayStation 3- en Xbox 360-platformen kun je creaties ontwerpen, bouwen en delen met andere spelers over de hele wereld en materiaal downloaden zonder de game te hoeven verlaten. De Wii-versie biedt exclusief een nieuwe kuststad met nieuwe bewoners, karaktereigenschappen, carrières en exclusieve levenswensen. In het nieuwe spel “Levensmomenten” kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen.

Stylus
Op de Nintendo DS kan je met behulp van de stylus de huizen van je Sims vormgeven door gereedschap te gebruiken, muren en vloeren te tekenen en vrijwel alles in de omgeving aan te passen, van versieringen tot patronen en nog veel meer. Ook de gezichtstrekken, het kapsel en de kleding van je Sims kan je vormgeven met de stylus. In de Verhaalmodus kun je meerdere Sims in het huishouden besturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.