Gamma telefoontoestellen zonder toeters en… bellen

1
45
Sologic B931

Sologic B931 (© ; licentie: )

Met een nieuwe lijn telefoontoestellen richt Topcom zich tot gebruikers die op zoek zijn naar eenvoudig te gebruiken vaste of draagbare telefoons.

Met het nieuwe Sologic telefoonassortiment gaat Topcom terug naar de essentie van telefonie. Uit marktonderzoek dat Topcom voerde, zou blijken dat consumenten niet houden van nutteloze toeters en bellen en dat te complexe apparaten heel wat consumenten, zowel jong als oud, afschrikt. Bij het ontwikkelen van de Sologic toestellen werd daarom aandacht besteed aan tal van details, zoals grote verlichte toetsen, luide beltonen en heldere kleuren voor betere zichtbaarheid. Het hele productgamma is volgens Topcom ideaal voor slechtzienden, slechthorenden, ouderen en ook kinderen.

Productoverzicht
De Sologic A831 is een vast toestel met handenvrij-functie en een SOS-knop. Het toestel heeft extra grote toetsen en groot lcd-scherm. Met de SOS-knop kunnen gebruikers hun naasten verwittigen in geval van nood.Het ontwerp van het toestel is aangepast voor gebruikers met een gehoorapparaat. De led-verlichting waarschuwt bij een inkomende oproep.
De Sologic B901 Combo combineert een draadloze en vaste telefoon. De Combo is bedoeld voor gebruikers die ook een telefoon willen in een kamer waar er geen aansluiting is. Beide toestellen hebben grote knoppen, een helder lcd-scherm en led-waarschuwingslichtjes.
De Sologic B931 is een draagbaar DECT-toestel met grote drukknoppen en een helder scherm. Je kan de telefoon desgewenst vastklikken aan de broeksriem. De B931 heeft vier geheugenknoppen ter hoogte van de luidspreker om snel de meest gebruikte telefoonnummers te bellen.
De Sologic B935 is een DECT-telefoon met een basisstation en een visuele telefoongids. Het basisstation is uitgerust met tien sneltoetsen die je kan koppelen aan telefoonnummers van familie of vrienden waarop je desgewenst via een stickertje een foto kan kleven.

Prijzen
De prijzen van de Topcom Sologic toestellen variëren van € 24,99 tot € 99,99. Meer info op www.sologic.info.

Vorig artikelNieuwe FRITZ!Box voor snelle bedrade en draadloze netwerktoepassingen
Volgend artikelD-SLR voor de gepassioneerde fotograaf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. bezit nokia x6 16 gb black,
    is deze geschikt om ,om met uw netwerk mobiel te bellen
    hoe kan ik deze dan installeren…
    uw bericht met vriendelijke groet afwachtende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.