Opvallend platte 3D Blu-rayspeler van Sharp

0
56
Sharp Aquos BDFP905 en Aquos LE925E

Sharp Aquos BDFP905 en Aquos LE925E (© ; licentie: )

Naast een nieuwe reeks Aquos Quattron 3D-televisies, kondigt Sharp ook een erg platte 3D Blu-rayspeler aan met ingebouwde draadloze LAN-functie.

De nieuwe Sharp Aquos LE925E-serie LED-tv’s is uitgerust met Sharp’s eigen Quattron 3D-technologie met de kleur geel als vierde primaire kleur voor subpixels (lees onze review van de Sharp Aquos LED LC-40LE820E flatscreen tv). De nieuwe reeks 3D-televisies zal beschikbaar zijn in schermgroottes van 60- en 46-inch (respectievelijk 117 en 152 cm). De tv’s hebben een ingebouwde converter van 2D naar 3D. De buitenrand van de tv’s in glas en metaal is erg smal. De LE925E-serie zijn 200 Hertz tv’s en bieden een timeshift-functie van 8 GB. Met Aquos Net+ bieden de tv’s ook directe internettoegang. Ze zijn uitgerust met een 2.1 surround systeem, een CI+-kaartlezer, één HDMI 1.4-ingang en drie HDMI 1.3-ingangen. Ook is er ondersteuning voor DLNA. Volgens Sharp bedraagt het stroomverbruik van het grootste model 134 watt, terwijl dit bij het 46-inch model 108 watt is.

3D Blu-rayspeler
De nieuwe Sharp 3D Blu-rayspeler sluit met zijn ontwerp nauw aan bij de Aquos tv-toestellen. De Aquos BD-HP90S heeft een erg plat design (430 x 36 x 218 mm) en kan je zowel plat als rechtop plaatsen. De 3D Blu-rayspeler is uitgerust met een draadloze LAN-functie. Via DLNA kan je draadloos een verbinding maken met andere DLNA-ondersteunende apparaten in het thuiswerk voor het afspelen van muziek, foto’s of video’s. Ook biedt de speler de mogelijkheid om rechtstreeks YouTube-video’s af te spelen. De Aquos Pure Mode-functie optimaliseert automatisch de instelling voor beeldoverdracht als je de Blu-rayspeler aansluit op een Sharp Aquos LCD tv.

Prijzen en beschikbaarheid
De Sharp Aquos LE925E-serie 3D tv’s is vanaf oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 3.999 voor de LC-60LE925E (60-inch) en € 2.499 voor de LC-46LE925E (46-inch).
De Sharp Aquos BD-HP90S 3D Blu-rayspeler is vanaf september beschikbaar voor een adviesprijs van € 429.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAndroid tablet van Samsung
Volgend artikelOok Toshiba presenteert eerste Android tablet
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.