Sony Bravia KD-55AG8 en KD-65AG8 OLED-tv

4K Ultra HD tv’s met OLED-scherm

0
Sony breidt de Bravia serie uit met twee 4K Ultra HD tv’s met OLED-scherm. De slank vormgegeven AG8-serie tv’s is verkrijgbaar in 55- en 65-inch formaat.

De Sony Bravia AG8-serie bestaat uit de 55-inch (139 cm) Bravia KD-55AG8 en de 65-inch (164 cm) KD-65AG8 tv’s met OLED-technologie.

De ruim 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden afzonderlijk aangestuurd door de Picture Processor X1 Extreme beeldprocessor die is voorzien van Object-based HDR-remaster, Super Bit Mapping 4K HDR en Dual database processing.

Beide tv-toestellen zijn uitgerust met Acoustic Surface Audio-technologie waardoor het gehele scherm resoneert en het geluid met het beeld meebeweegt.

De AG8-serie gebruikt het Android TV besturingssysteem van Google en heeft Google Assistant ingebouwd voor stembediening. Beide toestellen beschikken ook over Chromecast om content vanaf een smartphone of tablet naar de tv te versturen.

Alle specificaties van de Bravia AG8-serie vind je op de website van Sony.

Sony Bravia AG8-serie (© Sony; licentie: Sony)

De Sony Bravia AG8-serie is vanaf half mei beschikbaar. De KD-55AG8 heeft een adviesprijs van € 2.499; de adviesprijs van de KD-65AG8 bedraagt € 3.499.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.