BlackBerry Curve met ondersteuning voor snelle 3G-netwerken

0
38
BlackBerry Curve 3G

BlackBerry Curve 3G (© ; licentie: )

RIM kondigt een nieuw model in de Curve serie BlackBerry smartphones aan met HSDPA-ondersteuning wat sneller surfen en communiceren mogelijk maakt.

De BlackBerry Curve 3G wordt geleverd met het BlackBerry 5 besturingssysteem, maar ondersteunt ook BlackBerry 6, het nieuwe besturingssysteem voor BlackBerry-smartphones dat vorige week werd voorgesteld en dat vermoedelijk in de loop van de volgende maanden beschikbaar zal worden voor de BlackBerry Curve 3G. De ondersteuning voor HSDPA-netwerken maakt het mogelijk sneller te surfen en te chatten met BlackBerry Messenger, vlotter muziek te streamen en gesprekken te voeren terwijl je webpagina’s bekijkt. Ook kun je locaties delen met familie en vrienden op de sociale netwerken.

De Curve 3G heeft een volledig QWERTY-toetsenbord, een optische trackpad, ingebouwde GPS en Wi-Fi 802.11b/g/n. Ook is de smartphone uitgerust met speciale mediatoetsen voor het afspelen van je favoriete muzieknummers. Verder biedt de Curve 3G een 2 megapixel camera die videobeelden kan opnemen en een micro-SD/SDHC-sleuf die geheugenkaarten tot 32 GB ondersteunt. De nieuwe Curve meet 109 (H) x 60 (W) x 13,9 (D) mm en weegt 104 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De BlackBerry Curve 3G (model 9300) is verkrijgbaar vanaf augustus via verschillende operatoren en distributeurs. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van RIM
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindows in de cloud (2)
Volgend artikelDraadloze router met vier Gigabit Ethernet-poorten
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.