Vivaz smartphone krijgt toetsenbordje

0
42
Sony Ericsson Vivaz Pro

Sony Ericsson Vivaz Pro (© ; licentie: )

Begin dit jaar lanceerde Sony Ericsson de Vivaz, een Symbian smartphone met touchscreen. Dit model krijgt nu een professioneler broertje met de Vivaz pro die beschikt over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord.

Met de Sony Ericsson Vivaz pro is het eenvoudiger communiceren via e-mail, sms of sociale netwerken dankzij het volledige QUERTY-toetsenbord. De Vivaz pro heeft een 3,2-inch 16:9 breedbeeld touchscreen met een 360 x 640 resolutie. Deze quadband smartphone ondersteunt UMTS HSPA.

Uitrusting
Met de Vivaz pro kun je video’s opnemen in 720p HD-resolutie die je kunt uploaden naar onder meer YouTube via Wi-Fi. Ook heb je via PlayNow direct online toegang tot applicaties, games en muziek. De Vivaz pro heeft verder een 5 megapixel camera aan boord, ondersteunt Bluetooth, DLNA en aGPS en beschikt over een intern geheugen van 75 MB dat je kan uitbreiden met microSD geheugenkaartjes.

Beschikbaarheid en prijs
De Sony Ericsson Vivaz pro is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar in de kleuren Black en White. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMicrosoft Internet Explorer 9 (bèta versie) preview
Volgend artikelIntelligente en betaalbare netwerkschijf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.