Foto’s eenvoudig delen met Wi-Fi-camera

0
51
Samsung ST80

Samsung ST80 (© ; licentie: )

De Samsung ST80 is een nieuwe richt-en-klik camera die is uitgerust met draadloze technologie voor het snel delen van foto’s en video’s.

De Samsung ST80 is een 14,2 megapixel compactcamera met 3x optische zoom. Met de ST80 kan je ook 720p HD video-opnames maken met 30 beelden per seconde in het H.264 formaat. Met draadloze technologieën zoals Wi-Fi en Samsung’s AllShare (Digital Living Network Alliance) connectiviteit, is de camera uitgerust om snel foto’s te delen met familie en vrienden. Als de camera een draadloze verbinding heeft, kun je foto’s en video’s mailen naar e-mailaddressen, die je ook in een adresboek in de camera kan opslaan.

Smart
De ST80 heeft een slank ontwerp en meet 92 x 56 x 19 mm. De camera is uitgerust met een 3-inch WQVGA aanraakgevoelig lcd-scherm. Hij beschikt over functies als Samsung’s nieuwe Smart Crop functie, waarmaa je foto’s kan bewerken rechtstreeks op de camera. Ook biedt de ST80 Samsung’s Smart Auto (Still & Movie) scèneherkennigstechnologe die automatisch de beste instellingen kiest voor het beste resultaat.

Draadloos
Naast een e-mailfunctie biedt de camera ook de mogelijkheid foto’s en video’s direct te uploaden naar sociale netwerksites zoals Facebook, Picasa, YouTube, Photo Bucket of Samsung’s eigen website. En door Samsung’s AllShare technologie kan je de ST80 eenvoudig verbinden met DLNA-ondersteunende  apparaten in huis om de content te delen, zoals HDtv’s of digitale fotokaders.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung ST80 zal vanaf september beschikbaar zijn in vier kleuren. De adviesprijs bedraagt € 249.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSnelle Core processoren voor nieuwe iMacs
Volgend artikelWiskundig beeldhouwer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.