Sociale oortjes

0
47

Technische kenmerken
De MX 581 oortjes hebben een frequentiebereik van 18 tot 21.000 Hz, een geluidsdrukniveau van 119 dB en een impedantie van 16 ohm. De symmetrische geluidskabel is 1,2m lang. De minijack (3,5 mm) geluidsaansluiting maakt een knik. Het geheel weegt slechts 16 gram.
Zoals gezegd zien de kabels er iets steviger uit dan bij de de CX 280 High Performance oortjes. Op de kabel bevindt zich een draaiknopje waarmee je het geluid regelt. Er is ook een ontwarringetje.
Deze oortjes passen op de traditionele manier in de oorschelp, het zijn dus geen in-ear phones. Links en Rechts zijn op de binnenkant gemarkeerd in goed leesbare letters.

Sennheiser MX581 detailLuistertest
We testten de Sennheiser CX 280 met een Apple iPod en een Samsung smartphone met verschillende soorten muziek, waaronder ook jazz en klassiek. We deden de luistertesten zowel binnen in een stille ruimte als buiten terwijl we een wandeling maakten.

1
2
3
Vorig artikelConsumentencamcorder met HD en verwisselbare lenzen
Volgend artikelKleurrijke digitale Walkman van Sony
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.