Multifunctionele ‘open’ hoofdtelefoon van Teufel

0
42
Audiofabrikant Teufel presenteert met de Aureol Real zijn eerste hoofdtelefoon met open ontwerp wat veiliger is in het verkeer omdat je het omgevingsgeluid kan horen.

De Teufel Aureol Real is een over-de-oren koptelefoon. Hij is uitgerust met neodymium-magneten en twee 44 mm-HD-drivers. Door het open ontwerp hebben de drivers een resonantievrije omgeving waardoor de hoofdtelefoon een natuurlijk en soepel frequentieverloop heeft, aldus Teufel. De Aureol Real heeft een frequentiebereik van 20 tot 22000 Hz en een impedantie van 50 Ohm.

Teufel Aureol Real

Teufel Aureol Real (© ; licentie: )


Teufel levert deze Aureol koptelefoon met twee kabels. De drie meter lange kabelvariant is voorzien van een 6,3 mm stekker en is geschikt voor gebruik direct aan de versterker. De tweede kabel is uitgerust met een 3,5 mm mini-jackstekker en is 1,3 meter lang, waardoor hij geschikt is voor gebruik met iPod, smartphone of tablet.

De Teufel Aureal Real weegt 185 gram en heeft een flexibele gestoffeerde kopbeugel, evenals gevoerde, zachte fluwelen oorkussens met verstelbare oorschelpen.

Prijs en beschikbaarheid
De Teufel Aureol Real hoofdtelefoon is verkrijgbaar in wit of zwarte uitvoering en kost € 99,99.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStraffe optische illusies
Volgend artikelMini-projector toont Instagram foto’s als diashow
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.