Straffe optische illusies

0
103
In een video op YouTube toont een gebruiker die luistert naar de naam brusspup enkele voorwerpen die niet precies zijn wat ze lijken.

brusspup heeft een kanaal op YouTube waar hij regelmatig filmpjes met optische illusies post. In een recente video gaat hij aan de slag met een Rubiks Cube, een rol blauwe plakband en een schoen. In eerste instantie lijken het gewoon voorwerpen te zijn die hij op een blad papier heeft geplaatst. Tot hij met de voorwerpen begint te schuiven. Dat blijkt dat hij drie straffe optische illusies heeft gecreëerd.

Amazing Anamorphic Illusions!

Amazing Anamorphic Illusions! (© ; licentie: )

Je kan zelf aan de slag met deze optische illusies. brusspup heeft de drie beelden immers downloadbaar gemaakt. Je kan de beelden van Rubiks Cube, de blauwe tape en de schoen respectievelijk hier, hier en hier downloaden. Door meer of minder van het papier weg te snijden verhoog je het effect van optische illusie. Hou je van dergelijke werken dan vind je er meer op de website An Optical Illusion.

Vorig artikelSitecom draadloze router met geïntegreerde beveiliging en privacy-functie
Volgend artikelMultifunctionele ‘open’ hoofdtelefoon van Teufel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.