Sociale oortjes

0
47
Sennheiser MX 581

Sennheiser MX 581 (© ; licentie: )

De oortjes zitten comfortabel, maar zijn wellicht bedoeld voor kleinere oorschelpen. Bij ons vielen ze tijdens het wandelen in elk geval af en toe uit onze oren. Als je rustig naar muziek luistert is er geen probleem. Het geluid klinkt erg helder, maar de basweergave is ook meer dan behoorlijk. Je mag ze wel niet te diep in je oren duwen, want anders vervormt het geluid. Het geluid is een pak beter dan die van de standaard Apple-oortjes, maar ze klinken wel iets zachter (wat wel zo veilig is). De weergave is nog een marge beter dan die van de eerder geteste de CX 280 High Performance oortjes.

Conclusie
De Sennheiser MX 581 oortjes zijn een grote verbetering tegenover de standaard iPod- en Samsung-oortjes. Ze bieden een helder geluid met veel detaillering en een goede basweergave dat niet gauw vermoeit. Ze zitten comfortabel, vooral in wat kleinere oren. Je mag ze wel niet te diep in je oorschelp duwen, want anders vervormt het geluid. De prijs valt ook erg goed mee.

(89/100)

Adviesprijs
Op het internet zijn ze al te vinden voor € 28 à 37.
Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
Vorig artikelConsumentencamcorder met HD en verwisselbare lenzen
Volgend artikelKleurrijke digitale Walkman van Sony
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.