Pak eens uit met een draagbare harde schijf

0
66
Iomega Skin Hard Drives

Iomega Skin Hard Drives (© ; licentie: )

Dat je met een externe harde schijf ook best wel kunt opvallen, laat Iomega zien met de nieuwe Skin serie, die een wel heel opvallend design hebben.

De nieuwe eGo Portable Skin Hard Drives van Iomega werden ontwikkeld in samenwerking met Skin Industries, een alternatief “Sports Fashion” merk in de Verenigde Staten. De serie bestaat uit drie modellen: ‘Knock Out’, ‘Radical’ en ‘Red Hot’. Ze hebben een opslagcapaciteit van 500 GB. Ze zijn uitgerust met een USB 2.0-aansluiting waarvan ze ook stroom betrekken. De Drop Guard technologie beveiligt de externe harde schijven bij een val van een hoogte tot 130 cm. Iomega levert de Skin serie harde schijven met de Iomega Protection Suite, die back-up- en anti-virussoftware combineert om je foto-, video-, muziek- en andere bestanden te beschermen.

Prijs en beschikbaarheid
De Iomega’eGo Portable Skin Hard Drives zijn al te koop in de Verenigde Staten voor een adviesprijs van $ 119,99. Volgende maand zouden ze ook op de Europese markt beschikbaar zijn.

Foto van Iomega
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelUltradraagbare laptop in zakelijke en consumentenversie
Volgend artikelBestanden centraal opslaan
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.