Vervang je harde schijf door een ssd

0
65

Kingston SSDV+ SSD

De ssd (solid state drive) upgrade kits van Kingston bevatten alle benodigde onderdelen om desktops of notebooks te upgraden naar solid state drives. Wij testten een ssdNOW V+ series 128 GB Performance Upgrade Kit (SNVP325-S2B/128GB).

Kingston heeft verschillende series ssd’s. De V+ Series is bedoeld voor gebruik in bedrijfsnotebooks en -desktops. De iets goedkopere en tragere V Series is bedoeld voor gewone consumenten. Interessant bij Kingston is dat je de ssd’s niet alleen los, maar ook als upgrade kit kunt kopen.

In de doos
Naast een ssd drive zit er in de verpakking ook kloonsoftware van Acronis (True Image HD), alle benodigde kabels, een extern usb-kastje en beugels om de 2,5-inch vorm aan te passen aan een 3,5-inch sleuf. De upgrade kit is zowel geschikt voor het upgraden van een laptop als van een desktop-computer. De V+ Series ssd ondersteunt het belangrijke TRIM-commando, waardoor de schijf niet aan snelheid verliest in moderne besturingssystemen. We hebben er recent een achtergrondartikel over geschreven met meer details.
Op de laatste pagina van dit artikel vind je de gedetailleerde specificaties van deze ssd.

1
2
3
4
Vorig artikelVlaggenschip in MSI’s serie All-in-One Touch PC’s
Volgend artikelDraagbare mediaspeler met ingebouwde beamer
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.