Home Hardware

Superslanke, zeer betaalbare 2-in-1 Windows-tablet

0
HP introduceert een nieuwe versie van de Pavilion x2, een slanke, erg goedkope 2-in-1 Windows-tablet met afneembaar toetsenborddock. Dankzij de magnetische vergrendeling converteer je deze detachable pc snel in een dunne tablet of een lichte laptop.

De HP Pavilion x2 weegt als “laptop” slechts 1,12 kg. Als tablet daalt het gewicht tot 590 gram. Met aangesloten toetsenbord is de Pavilion x2 16,75 millimeter dun. Het tabletgedeelte is niet dikker dan 9,65 mm.

Wanneer het toetsenbord aangesloten is, opent het 10-inch (25 cm) ips-aanraakscherm met een maximale hoek van 135 graden. Het geheel blijft dan stabiel staan en valt niet om. Het scherm heeft een resolutie van 1,280 x 800 pixels.

De tablet heeft een USB Type-C connector voor het opladen en overdragen van gegevens aan usb 2.0-snelheid. Dit nieuw type usb-connector kan in twee richtingen worden gebruikt net zoals Apple’s Lightning-connector. Het toetsenborddock is verder uitgerust met een normale usb 2.0-poort en een micro-HDMI video-uitgang.

Kloppend hart is een quad-core Intel Atom processor, die ondersteund wordt door slechts 2 GB RAM. Je krijgt 64GB opslagruimte waarvan nog ongeveer de helft vrij is voor eigen gegevens en programma’s. Via een microSD-sleuf breid je de opslagruimte uit.

HP Pavilion x2 Red

HP Pavilion x2 (2015) Red (© ; licentie: )

De niet-verwisselbare batterij gaat bijna 12 uur mee. De HP Pavilion x2 wordt geleverd met een jaarlicentie voor Microsoft Office 365 Personal inclusief 60 minuten Skype premium per maand en 1 TB Microsoft OneDrive Storage.

De Pavilion x2 bestaat in de kleuren Blizzard White, Sunset Red en Turbo Silver en kost €299.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.