Voor elk wat wils in nieuw gamma Satellite laptops

2
28
Toshiba Satellite AA660

Toshiba Satellite AA660 (© ; licentie: )

Toshiba breidt de Satellite-lijn laptops uit met vier modellen. Zowel de starter met een kleine beurs als de veeleisende laptopgebruiker zal volgens Toshiba zijn gading vinden in het nieuwe kwartet.

De Satellite A660 heeft de krachtigste specificaties met een keuze uit Core i3, i5 of i7 processoren, tot 8 GB RAM, een 16-inch 16:9 TruBrite HD LED-backlit scherm (1366 x 768 pixels) en tot 640 GB harde schijf. Hij is dan ook bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige laptop met ingebouwde multimedia- en entertainmentmogelijkheden. De Satellite A660 wordt geleverd met een rewritable Blu-ray-brander/speler. De laptop is uitgerust met Dolby Advanced Audio-technologie en Harman Kardon-stereospeakers. Met het programma Resolution+ kan de laptop content in standaard definitie in real time omzetten in hoge-definitiecontent. Met de nieuwe Sleep-and-Music-functie is het mogelijk muziek af te spelen van een mp3-speler, zelfs als de laptop in sluimerstand staat of uitgeschakeld is.

Toshiba Satellite L670

Toshiba Satellite L670 (© ; licentie: )

Satellite L650 en L670
De Toshiba Satellite L650 en L670 zijn allround multimedialaptops. De L650 is uitgerust met een 15,6-inch 16:9 TruBrite HD beeldscherm, terwijl de L670 met zijn 17,3-inch 16:9 TruBrite HD beeldscherm een desktopvervanger is. De laptops maken gebruik van Intel’s Core architectuur en hebben een harde schijf tot 640 GB. Ze hebben een HDMI- en eSATA-aansluiting en ondersteunen WiFi b/g/n. Beide laptops hebben ook een geïntegreerde rewritable Blu-ray-brander/speler en Harman Kardon-stereospeakers.

1
2
Vorig artikelSchokbestendige mobiele usb 3.0 harde schijf
Volgend artikelAvontuurlijke camera kan tegen een stootje
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Ja, nog iemand die Ubuntu wil op z’n laptop.

    Maar ja, “ze” willen wel je geld, maar verder niet te veel moeite doen

Reacties zijn gesloten.