Home Audio / Video

Avontuurlijke camera kan tegen een stootje

0
25
Casio Exilim EX-G1 rood

Casio Exilim EX-G1 rood (© ; licentie: )

De G-Shock technologie van Casio kennen we al van de uurwerken, maar duikt nu ook op in de Casio Exilim EX-G1 digitale camera. Deze robuuste en compacte camera met een resolutie van 12 megapixels is bedoeld voor avontuurlijke en sportieve fotografen.

De nieuwe Casio Exilim-G EX-G1 is uitgerust met Casio’s G-Shock technologie. Deze compacte digitale camera kan tegen een stootje en is ook bestand tegen een val van 2,13 meter. Bovendien is deze camera waterdicht tot 3 meter diepte. Verder werkt hij nog tot temperaturen bij min tien graden onder nul. De roestvrijstalen behuizing is slecht 1,9 cm dik en heeft naar keuze een antraciet of rode kleur.

Technische kenmerken
De Exilim EX-G1 neemt foto’s met een maximale resolutie van 12 miljoen pixels. De Exilim-G heeft ook een 3x optische zoom. De gezichtsherkenningsfunctie herkent individuele gezichten of ook hele groepen en bepaalt automatisch de best mogelijke instelling. De nieuwe Auto Shutter-functie kan het optimale ontspanmoment automatisch bepalen. De Anti Blur Auto Shutter voorkomt bewogen opnamen en onscherpte door beweging, doordat de foto pas wordt gemaakt als handbewegingen of het bewegende motief tot stilstand zijn gekomen. Met de BEST SHOT-functie Multi-Motion-opname kunt u een bewegingsverloop in één foto vastleggen. De Exilim EX-G1 biedt daarnaast nog allerlei andere snufjes waarmee je mooiere foto’s kunt maken, bijvoorbeeld ook onder water. Het lcd-scherm van 2,7 inch biedt een resolutie van 230×400 pixels.

Prijs
De Casio Exilim-G kost 299 euro. Gedetailleerde technische specificaties vind je op de website van Casio.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.