Robuuste 2-in-1 met lange batterijduur

0
63
De Panasonic ToughBook CF-20 is een robuuste Windows-laptop met afneembare 10,1-inch tablet bedoeld voor gebruik buiten de standaard kantooromgeving, bijvoorbeeld in een industriële of defensie-omgeving.

De nieuwste versie van de Panasonic ToughBook CF-20, een robuuste 2-in-1 Windows-notebook die voor het eerst in 2015 gelanceerd werd, heeft een verlengde accuduur van zeventien uur dankzij de tweede accu die voortaan standaard in de toetsenbordruimte verwerkt is. Het 10,1-inch tabletgedeelte alleen houdt het tot 8,5 uur op een volle accu.

Kloppend hart is een fluisterstille Intel Core i5-7Y57 vPro processor. Deze CF-20 is verder voorzien van een 256 GB ssd en 8 GB ram. Het 10,1-inch multitouch ips-scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en kan ook bediend worden met handschoenen aan. Ook het gebruik van een stylus (digitizer pen) is mogelijk.

Optioneel kan men deze robuuste 2-in-1 met allerlei poorten uitrusten. Voorbeelden zijn een 4G LTE-modem, een U-Blox 8 gps of een 2 MP Windows Hello-authenticatiecompatibele webcam met stereomicrofoon.

Optioneel kan de ssd verwisselbaar worden gemaakt, zodat de data bij gevoelige projecten (bv. defensie) veilig kan worden opgeborgen. Een tmp 2.0-beveiligingschip is standaard ingebouwd.

De robuustheid van de 1,89 kg wegende Panasonic ToughBook CF-20 is gecertificeerd volgens de MIL-STD 810G- en IP65-normen. Het tabletgedeelte weegt overigens slechts 950 gram.

Panasonic ToughBook CF-20

Panasonic ToughBook CF-20 (© ; licentie: )

De nieuwe Panasonic ToughBook CF-20 is vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 2.218 exclusief btw.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze kantoordoppen met breedband audio
Volgend artikelFlexibel werken met converteerbare tablet
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.