Softwaresuite voor videocreatie en -beheer, schijven branden en back-up

0
44

Nero Burning ROM
Nero Burning ROM is een oplossing voor het branden en kopiëren van cd’s, dvd’s en Blu-ray schijven. Het ondersteunt ook de SecurDisc 2.0 technologie die een langere levensduur en grotere betrouwbaarheid van de gebrande content garandeert. De technologie ondersteunt nu ook Blu-ray schijven. Met Nero DiscSpan en Nero DiscMerge kun je te grote bestanden branden op verschillende schijven of verschillende soorten media en ze dan opnieuw samenvoegen.

Nero BackItUp & Burn
Met Nero BackItUp & Burn kan je bestanden, mappen, drives en het volledige systeem back-uppen in slechts enkele eenvoudige stappen. De Autobackup-functie kun je met één klik starten om bestanden automatisch in de achtergrond te back-uppen. Ook kan je regelmatige back-ups plannen met verschillende methoden, compressies en beschermniveaus. Nero BackItUp & Burn dient ook voor het synchroniseren van gegevens tussen computers en mobiele toestellen.

1
2
3
Vorig artikelExterne harde schijf met HDMI-aansluiting
Volgend artikelEen netbook met streken
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.