Externe harde schijf met HDMI-aansluiting

0
691
Packard Bell Studio ST

Packard Bell Studio ST (© ; licentie: )

Packard Bell introduceert met de Studio ST een externe harde schijf die je niet alleen als back-upschijf kan gebruiken, maar waarmee je ook multimediabestanden kan afspelen.

De Packard Bell Studio ST is een compact extern opslagtoestel met een hoekige vorm en een glanzend zwarte afwerking. De externe harde schijf heeft geen ventilator aan boord. Naast een usb-poort is de Studio ST ook uitgerust met een HDMI-aansluiting voor het afspelen van High-definition video (1080p) op een HD-tv. Packard levert de Studio ST inclusief de HDMI-kabel, naast composiet A/V-, component YPbPr- en usb 2.0-kabel. Ook krijg je een afstandsbediening bij het toestel. De Studio ST ondersteunt alle versies van de meest gebruikelijke video-, beeld- en audiobestanden en heeft de mogelijkheid tot Dolby Digital decoding. Een intuïtieve grafische interface helpt je bij het doorzoeken van je bestanden. Packard Bell levert de Studio ST ook met de Packard Bell Software Suite voor het plannen van automatische back-ups en gegevenssynchronisatie. De PowerSave-technologie reduceert het energieverbruik met 60% volgens Packard Bell en vermindert het schijfgebruik waardoor de levensduur wordt verlengd.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell Studio ST is er in versies van 1 tot 2 TB opslag. De prijs werd niet meegedeeld

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelInstapmodel universele afstandsbediening van Logitech
Volgend artikelSoftwaresuite voor videocreatie en -beheer, schijven branden en back-up
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.