Digitale recorder met zoomicrofoon voor moderne Kuifjes

0
111

Design
De Voice Tracer LFH0885 is een zeer compact toestelletje. Het is 10,7cm lang, 3,9 cm breed en 1,8 cm dik. Philips koos zilvergrijs als basiskleur met accenten in zwart. De achterzijde is eveneens uitgevoerd in zwart. Op de voorzijde is een duidelijk monochroom scherm voorzien. Net daaronder bevinden zich de bedieningstoetsen waarmee je heel het apparaat kan bedienen. De belangrijkste functies zoals opnemen, verwijderen, voor- en achteruitspoelen, de volumeregeling en het index- en hoofdmenu kregen een eigen toets toegewezen. Een klein luidsprekertje is eveneens op de voorzijde aangebracht. Op de onderzijde zien we een mini-usb-aansluiting. Om het toestel te kunnen vergrendelen, werd op de linkerzijde een schuifregelaar ingebouwd.
Tot slot biedt de bovenzijde plaats aan twee ingebouwde microfoons en twee 3,5 mm aansluitingen. De aansluiting die aangeduid wordt met ‘ear’ is de hoofdtelefoonaansluiting die tevens dienst doet als aansluiting voor de afstandsbediening. Net daarnaast bevindt zich de microfoonaansluiting. De afstandsbediening doet denken aan een dikke balpen en is net als de LFH0885 uitgevoerd in zilvergrijs met zwarte accenten. Een zeer stijlvol geheel.


Het geheel oogt heel stijlvol!

Zoommicrofoons
Dankzij zoommicrofoons kan je individuele sprekers opnemen in grotere omgevingen zoals aula’s, vergaderzalen en dies meer. De zoommicrofoon berekent geluidsinformatie van links en rechts. Het resultaat is een centrale opnamestroom die moet zorgen voor kwalitatief betere opnamen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelModulaire beveiligingsappliance met interne switch
Volgend artikelInstapmodel universele afstandsbediening van Logitech