Instapmodel universele afstandsbediening van Logitech

5
59
Logitech Harmony 300i Remote

Logitech Harmony 300i Remote (© ; licentie: )

Wie beschikt over een wat bescheidener home entertainment installatie kan tot vier afstandsbedieningen vervangen door één enkele met de nieuwe en betaalbare Harmony universele afstandsbediening van Logitech.

Begin deze maand kondigde Logitech al de Harmony 600 en Harmony 650 universele afstandsbedieningen aan die respectievelijk € 59,99 en € 79,99 kosten en die half april te koop zijn. Beide Harmony afstandsbedieningen kunnen tot vijf reguliere afstandsbedieningen vervangen. Het duurdere model heeft een kleurenschermpje, terwijl dat bij het goedkopere model monochroom is. Bij de nieuwe Harmony 300i Remote ontbreekt het schermpje. Bovendien kan deze universele afstandsbediening slechts vier andere vervangen.

My Harmony
Net zoals bij de andere modellen in de Harmony reeks maakt de 300i Remote gebruik van Logitech’s webgebaseerde instelprocedure. Deze procedure werd vernieuwd en werd speciaal ontworpen voor Logitech’s nieuwste afstandsbediening. In enkele eenvoudige stappen neemt de Harmony 300i het commando over van de andere afstandsbedieningen. Na het aansluiten van de afstandsbediening op een computer, ga je naar www.myharmony.com, waar je ingeeft welke apparaten zijn aangesloten en Logitech doet verder de rest. De online database met ondersteunde apparatuur wordt up-to-date gehouden waardoor Harmony afstandsbedieningen alle infrarood apparaten probleemloos kunnen bedienen, aldus Logitech.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Harmony 300i Remote is vanaf eind mei verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 29,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelDigitale recorder met zoomicrofoon voor moderne Kuifjes
Volgend artikelExterne harde schijf met HDMI-aansluiting
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

5 REACTIES

  1. Nou het lukt mij ook voor geen meter steeds klopt mijn i mail adres en/of mijn wachtwoord niet. en de gebruiksaanwijzing heb je ook niets aan .

  2. ik brobeer steeds met mijn nieuwe 300i via de com, in jullie myharmony te komen om alles dan in te kunnen voeren. en het daar na dan te kunnen te gebruiken voor onze dvd speler enz maar elke keer kom ik jullie syd niet op zelf de winkel niet .

    • Het lukt mij ook voor geen meter.steeds klopt mijn i mailadres of wachtwoord niet Gebruiksaanwijzing heeft 4 regeltjes daar haal je ook niets uit.

Reacties zijn gesloten.