Modulaire beveiligingsappliance met interne switch

0
38
SonicWall NSA 2400MX UTM

SonicWall NSA 2400MX UTM (© ; licentie: )

SonicWall lanceert de NSA 2400MX, een modulaire netwerkbeveiligingsappliance of UTM voor KMO’s / MKB’s met een ingebouwde Ethernet-switch van 24 poorten.

De SonicWall NSA 2400MX UTM-firewall is modulair opgebouwd. De functies kunnen worden uitgebreid met al dan niet toekomstige aanvullende modules van SonicWall. De NSA 2400MX is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Die kunnen de capaciteit en mogelijkheden van de UTM-switch uitbreiden naarmate ze daar behoefte aan hebben. De NSA 2400MX ondersteunt 10 Gigabit Ethernet- en 16 Fiberoptic Ethernet-poorten, wat de grootste poortdensiteit in zijn categorie is. Dat kan door middel van modules nog worden uitgebreid. Ook kan via die weg een WAN-verbinding via ADSL of leased line (T1/E1) worden voorzien.

Beveiliging
Beveiligingsfuncties van de NSA 2400MX zijn onder andere VLAN IEEE 802.1q (op een veilige manier verschillende virtuele netwerken koppelen), multi-WAN (meerdere externe netwerken koppelen) en ISP failover (automatisch overschakelen naar een werkende internetverbinding als de gewone verbinding uitvalt), zone- en object-gebaseerd management, load balancing, Clear VPN (beveiligd vpn) en geavanceerde NAT-modus.
Deze UTM-switch controleert alle netwerkverkeer op virussen, spyware, inbraakpogingen en andere malware via de eigen RFDPI-filtermotor die elk netwerkpakket inspecteert. De beveiligingsregels kunnen granulair op gebruikers-, netwerk- of toestelniveau worden gedefinieerd. Meer technische details over de NSA 2400MX vind je in dit Engelstalig document van SonicWall.

Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPrivacy, get over it!
Volgend artikelDigitale recorder met zoomicrofoon voor moderne Kuifjes
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.