Gebruiksvriendelijke HD pocket camcorder

2
53

FlipShare
Via de FlipShare-sofware die meegeleverd wordt op het interne geheugen en die zowel op pc als Mac werkt, kun je je videoclips eenvoudig bekijken, organiseren en archiveren. De software biedt ook beperkte bewerkingsmogelijkheden, zoals het toevoegen van titels. Je kun je opnames direct uploaden naar Facebook, MySpace en Youtube. Ook kun je wenskaarten maken, of clips via e-mail versturen. Het werkt allemaal heel gebruiksvriendelijk.

FlipShare software

FlipShare software (© ; licentie: )

Foto’s
Een nadeel is dat je met de Flip UltraHD niet direct digitale foto’s kunt maken. De Creative Vado HD kan dat trouwens evenmin, maar de JVC CF-FM1 kan het wel. Wel kun je met FlipShare foto’s puren uit gemaakte videopnames. De resolutie is echter beperkt tot 2 megapixels: de kwaliteit is goed genoeg voor internetgebruik, maar niet voor fotoafdrukken.

1
2
3
4
Vorig artikelBeeldscherm met laag energieverbruik
Volgend artikelMS Office 2010: Outlook preview
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Geachte heer Schildermans,

    Ik ben op zoek naar een pocket video camera voor mijn dochters van 9 en 11 jaar. Welke adviseert u wat prijs-kwaliteit betreft? De Flip, JVC of Creative Vado? Of nog een andere?

    Ben benieuwd naar uw advies.
    BVD.

    Met vriendelijke groeten,
    Edwin Kok

Reacties zijn gesloten.