Dual-band router voor een prikje

2
74

Gigabit
De dual-band functionaliteit in combinatie met de vier-poorts gigabit-switch en Wireless-N moeten ervoor zorgen dat je ongestoord kan genieten van bijvoorbeeld Streaming media. Cisco’s ‘Media optimized’ netwerktechnologie draagt hieraan ook een steentje bij. De WRT320N werd namelijk zo ontwikkeld dat HD-video prioriteit krijgt zonder handmatige configuratie. De volledige specificaties kan je nalezen op http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT320N .


De statuslampjes op de voorzijde…

De interface, die je kan bereiken via je browser (bijvoorbeeld: http://192.168.6.1), is bijna identiek aan die van de eerder door ons geteste WRT160NL van Linksys by Cisco en andere Wireless-N routers van Linksys. Alles is dus eenvoudig te configureren.

Stroomverbruik
De voeding heeft geen meetbaar sluimerverbruik en dat is al erg positief. Bij normaal gebruik, vebruikt de router ongeveer 7 watt. De hoogst gemeten verbruikswaarde was slechts 8 watt. Dat is inderdaad erg energiezuinig.

1
2
3
4
Vorig artikelKleine, maar erg fijne luidsprekers
Volgend artikelBeveiligingsfirma geeft encryptieprogramma gratis weg

2 REACTIES

  1. Ik heb gehoord dat deze router blijkbaar zeer heet wordt en zichzelf dan soms uitschakelt… Nog iemand dit gehoord of meegemaakt?

Reacties zijn gesloten.