Tennis met of zonder precisie

0
157

speelmodi. Je kan je meteen in de actie gooien en een van de 23 topspelers kiezen voor een partijtje enkel- of dubbelspel, maar het belangrijkste is natuurlijk de Grand Slam modus.

Eerst creëer je je eigen speler. Je past de uiterlijke kenmerken van je personage aan zoals gewenst en voorziet hem of haar van de nodige uitrusting. Daarna kies je echter ook een tennisstijl: offensive baseliner (grote, harde slagen, kwetsbaar bij het net), defensive baseliner (focus op snelheid, vooral geschikt voor gravelbanen), serve and volley (snelle reactietijden, harde slagen, best voor grasbanen) of all-rounder. Elke tennisser in het spel heeft een aantal sterren – maximaal vijf – waaraan je kan zien hoe goed hij of zij is. Jij start uiteraard helemaal onderaan en door wedstrijden te winnen stijgt je beoordeling.

Grand Slam Tennis

De serve van Williams, de forehand topspin van Nadal

Je wordt echter meteen voor de leeuwen gegooid en komt terecht in de vier grand slams, met name de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open. De voorrondes bestaan telkens uit drie uitdagingen: een exhibition match tegen een willekeurige tegenstander van je eigen niveau, een legend challenge waarbij je de vaardigheid van de professional kan leren als je wint en een dubbelspel skill-challenge met andere regels dan normaal. Als je alle drie de voorrondes gewonnen hebt, krijg je een

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelNieuwe serie laptops met lange autonomie
Volgend artikelStreamen op twee frequenties