Tennis met of zonder precisie

0
157

tutorial, zodat je geen idee hebt wat je fout doet wanneer de bal compleet niet belandt waar jij het gepland had. Je krijgt weliswaar tips over de verschillende mogelijkheden bij een slag, maar voor velen zal dit niet genoeg zijn. De beste raad is dan ook: lees de handleiding. Het is iets wat je waarschijnlijk nooit doet bij een spel, maar de tekeningetjes leggen in dit geval beter uit hoe je precies moet bewegen.

Wii Motion Plus

Wii Motion Plus

Als je de basics in je hoofd zitten hebt, kan je bovendien experimenteren wat voor jou de beste opstelling is. Je kan dit spel namelijk op vier verschillende manieren spelen: gewoon met de Wii-afstandsbediening, met nunchuk of Motionplus toegevoegd of met beide toegevoegd. Zeker als je je stoort aan het feit dat de AI je speler niet altijd zet waar jij hem zou willen, doe je er goed aan ook eens te proberen je speler zelf over het veld te bewegen.

Kies een tennisstijl

Heb je het spel na een uur of drie, vier proberen uit pure frustratie nog niet tegen de muur gegooid – en die kans is bijzonder reëel – en ben je er effectief in geslaagd de besturing helemaal uit te dokteren, dan kan de pret pas echt beginnen. Grand Slam Tennis biedt je namelijk best wel een mooi aantal opties en

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelNieuwe serie laptops met lange autonomie
Volgend artikelStreamen op twee frequenties