Bloederige wraak met superkrachten

0
42

een tijdje bijna onmogelijk wordt om alle toetsencombinaties uit het hoofd te kennen. Gelukkig kan je in je evolutielijst altijd even gaan spieken!

Heel wat puzzelstukjes
Een stevige portie mysterie is best leuk en dus hebben de makers geopteerd voor het Web of Intrigue. Wanneer Alex iemand consumeert, wordt het genetisch materiaal van die persoon min of meer opgenomen in zijn eigen DNA. Daardoor kan hij er niet alleen exact hetzelfde uitzien als het slachtoffer, hij verwerft ook alle kennis die deze persoon bezat.

Prototype

De Web of Intrigue zijn meer dan honderd sleutelfiguren die op een of andere manier informatie bezitten over jou of je aandoening. Ze worden aangeduid met een specifiek pictogrammetje en kunnen eender wanneer opduiken, dus ook tijdens een missie of zij-evenement. Wanneer je iemand uit het Web of Intrigue consumeert, dan krijg je een kort fragmentje te zien uit het geheugen van die persoon. Sommige beelden vertellen je echt iets, andere doen je nog meer de wenkbrauwen fronsen. Als je lang genoeg speelt, dan zouden alle puzzelstukjes echter in elkaar moeten vallen.

Prototype

New York?
Wie houdt van actie en bloederig geweld, zit bij Prototype goed. Toch zijn er uiteraard ook in dit spel minpunten. Zo vinden de critici dat er te veel aan knippen en plakken gedaan is, op verschillende

1
2
3
4
5
Vorig artikelEnergiebesparende en milieuvriendelijke lcd-monitor
Volgend artikelBioscoopervaring bij je thuis