Bloederige wraak met superkrachten

0
42

kruipen van een soldaat om zo een militaire basis te infiltreren en uit te schakelen. Soms is het nodig de hoogstaande technologische ontwikkeling wat tegen te houden en bijvoorbeeld infectiemeters te vernietigen, terwijl je op andere momenten genetisch materiaal moet verzamelen of net een infectiehaard met de grond moet gelijkmaken. Omdat je met vijanden alleen uiteraard niet ver komt, zal je nu en dan ook iemand moeten beschermen die belangrijk voor je is.

Prototype

Welke missie je ook start, je kan ervan op aan dat je de brute kracht van Alex nodig zal hebben en zijn agressiviteit zal botvieren! Wat de moeilijkheidsgraad betreft, in het begint valt het allemaal goed mee, maar al snel zal men de ene golf vijanden na de andere – of het nu de militairen of geïnfecteerden zijn – op je afsturen. In het heetst van de strijd is het dan ook niet altijd makkelijk om het overzicht te bewaren. Door mensen te consumeren win je levenskracht en bij de latere missies zal je bijgevolg vaak evenveel tijd spenderen aan het verorberen van onschuldigen als aan de eigenlijke missie.

Prototype

Weer iets nieuws!
Wordt het je te druk, dan kan je het verhaal even links laten liggen en een van de zij-evenementen proberen. Ook hier is er behoorlijk wat variatie: zo snel mogelijk door een aantal punten bewegen,

1
2
3
4
5
Vorig artikelEnergiebesparende en milieuvriendelijke lcd-monitor
Volgend artikelBioscoopervaring bij je thuis