Bloederige wraak met superkrachten

0
42

binnen een bepaalde tijdspanne een aantal slachtoffers consumeren, met een bepaalde kracht of wapen zoveel mogelijk vijanden doden, van een gebouw springen en proberen in het midden van de roos te landen, enzovoort. Door een bronzen, zilveren of gouden medaille te behalen, verdien je Evolve Points (EP). Deze krijg je ook wanneer je missies tot een goed einde brengt of wanneer je de blauwe glimmende bollen (landmarks) verzamelt.

Prototype

Het leuke is dat het spel gul omspringt met die EP, zodat je constant nieuwe of betere krachten kan kopen voor Alex. Bovendien kan je op deze manier ook bepalen welke kant je het liefst uit wil. Ga je voor snelheid en wendbaarheid met hogere sprongen, langere tijd in de lucht, sneller lopen,… Je kan je echter ook concentreren op meer levensenergie, meer superkrachten of wat dan ook.

Prototype

Doordat je je personage immens kan uitbouwen én dat ook nog snel gaat, heb je zowat de hele tijd het euforische gevoel weer iets nieuws geleerd te hebben. Het nadeel is dan weer dat het na

1
2
3
4
5
Vorig artikelEnergiebesparende en milieuvriendelijke lcd-monitor
Volgend artikelBioscoopervaring bij je thuis