Vlotte aanraak-pc uit een stuk

0
90

de Eee Top, maar alles is zo dun en klein dat het niet echt stoort. Bovendien valt de aanslag reuze mee, ondanks de erg verzonken en toch redelijk kleine toetsen.
Het grootste nadeel van dit toetsenbord is eigenlijk dat een apart numeriek gedeelte ontbreekt. De toetsen maken ook nogal veel lawaai als je typt, vooral dan de spatiebalk.

 

Stylus
In de zijkant steekt een plastic stylus waarmee je het aanraakgevoelige scherm kunt bedienen. Dat kan overigens desgewenst ook met je vingers.
De geïnstalleerde Windows XP SP3 is door Asus al voorgeconfigureerd met grote pictogrammen. Dat vergemakkelijkt de bediening met de stylus.

Asus Eee Top Easy Mode
Easy Mode biedt grote pictogrammen voor alle belangrijke functie

Easy Mode schil
Daarenboven installeerde Asus ook een erg gebruiksvriendelijke Easy Mode schil die bovenop XP draait. Die heeft grote pictogrammen voor alle belangrijke functies, zodat je deze nettop echt met je vingers of met de stylus kunt bedienen als je dat wil.

Software
Asus levert trouwens een grote verzameling software mee, zodat je direct aan de slag kunt. Zo wordt de basisversie van Sun StarSuite 8 meegeleverd, een vervanger voor het veel duurder MS Office die echter

1
2
3
4
5
Vorig artikelMultifunctionele A3 kleureninkjet
Volgend artikelDraadloze muziekserver
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.