Samsung Galaxy Note II (N7100) Android smartphone

Samsung met opvolger van Note smartphone

0
De Samsung Galaxy Note II smartphone is uitgerust met een 5,55-inch HD Super Amoled scherm waarop je met de nieuwe S Pen aantekeningen kan maken. Besturingssysteem is Android Jelly Bean.

De opvolger van de Samsung Galaxy Note smartphone draait op een 1,6 GHz quad-core processor. Het 5,55-inch (14 cm) HD Super Amoled touchscreen van de Galaxy Note II heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met de nieuwe S Pen kan je aantekeningen maken alsof je met een gewone pen op papier werkt. Ze biedt extra mogelijkheden zoals Air View: als je de S Pen even boven een bestand houdt, krijg je een preview te zien. Op de Galaxy Note II kun je meerdere schermen tegelijkertijd gebruiken met Popup Note, Popup Video en Popup Web. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere websites op je scherm bekijken, maar ook aantekeningen maken in Popup Note térwijl je een video kijkt.

Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note II

De Galaxy Note II is uitgerust met een 8 megapixel camera op de achterzijde en een 1,9 megapixel camera aan de voorzijde. De smartphone ondersteunt Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct en Bluetooth 4.0 met A2DP. Hij zal te koop zijn met 16 GB, 32 GB of 64 GB opslaggeheugen en heeft ook nog een microSD-sleuf. De Note II heeft een krachtigere batterij dan zijn voorganger: 3100 mAh ten opzichte van 2500 mAh bij de eerste Note. Besturingssysteem is Android 4.1 (Jelly Bean) met daarover Samsungs eigen TouchWiz-gebruikersinterface. De Note II meet 151,1 x 80,5 x 9,4 mm en weegt 180 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy Note II (N7100) is vanaf het vierde kwartaal van 2012 verkrijgbaar in wit en titanium. De adviesprijs bedraagt € 699.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.