Vlotte aanraak-pc uit een stuk

0
90

bijna even functioneel is. StarSuite is de betalende versie van het gratis OpenOffice.org en functioneert exact hetzelfde.

SoftStylus
SoftStylus is software van Motorola waarmee je op het scherm kunt schrijven. Maar die software is weinig nuttig voor ons, want ze spreekt alleen Engels. Bovendien kun je niet doorlopend schrijven: het moet letter per letter. Verder is er nog diverse gratis software geïnstalleerd, zoals Apple iTunes en Opera webbrowser.
In de schermrand zit een webcam en Asus levert software mee waarmee je allerlei beeldeffecten kunt toepassen op foto’s en video’s. Je kunt je video’s ook direct uploaden in YouTube. Software om je Eee Top automatisch te updaten (zelfs het BIOS) is ook van de partij. Een goed back-upprogramma ontbreekt helaas. Ook ontbreekt een interne dvd-drive: je moet zelf nog een extern exemplaar aankopen dat je via USB aansluit.

Asus Eee Top Easy Mode

Prestaties
Op het gebied van prestaties mag je hetzelfde verwachten als bij een gemiddelde netbook. Dat zijn dus de prestaties die een jaar of vijf geleden gebruikelijk waren. Recente games draaien kun je dus niet op

1
2
3
4
5
Vorig artikelMultifunctionele A3 kleureninkjet
Volgend artikelDraadloze muziekserver
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.