Tover je mobiele telefoon om in een navigatiecomputer

4
51

werd uitgebreid. Onze testversie kwam met kaarten die dateerden van juli 2008.

McGuider 2009: Kaartpositie

Conclusie
McGuider Europa 2009 werkt snel en goed, hoewel dit natuurlijk ook afhangt van de snelheid van het mobieltje waarop je het installeert en van de accuraatheid van de gps-chip in dat mobieltje. Maar als dat allemaal in orde is (zoals dat het geval is bij de Sony Ericsson Xperia X1) dan tovert McGuider je smartphone voor weinig geld om in een volwaardige gps. Het enige wat nog ontbreekt is verkeersinformatie, maar voorlopig zijn er dan ook geen mobieltjes met ingebouwde TMC. En verkeersinformatie via het internet (zoals bij TomTom) ontbreekt in McGuider. De vraagprijs is ook heel redelijk. Een geheugenkaartje met McGuider Europa 2009 kost 79,99 euro. Er is ook een versie voor Noord-Amerika die evenveel kost. De dvd-versie kost 59 euro.

Adviesprijs
Een geheugenkaartje met McGuider Europa 2009 kost 79,99 euro. Er is ook een versie voor Noord-Amerika die evenveel kost. De dvd-versie kost 59 euro.

Online verkrijgbaar bij Tele Atlas hier.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVeel toeters en… bellen
Volgend artikelReclame bij Google Nieuws, met Belga toe
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

4 REACTIES

  1. Ik kocht een htc s740 met bijgeleverde Mc Guider 2008
    In de winkel installeerden ze alles maar ik bleek geen GPS ontvangst te hebben.
    Daarop deed ik uninstall…sedert kan ik niks meer doen….kan iemand mij helpen?

  2. Hier en daar lees je op internet iets over de beschikbaarheid van Sygic op Blackberry. Tot nu toe is dat er nog niet … iemand enig idee hoe lang nog moeten op wachten?

Reacties zijn gesloten.