Tover je mobiele telefoon om in een navigatiecomputer

4
51

verplaatsen naar een ander mobieltje. Dan moet je de registratie eerst via een hulpprogramma ongedaan maken, waarna je het kaartje in een andere gsm kunt steken om daar de installatieprocedure dan opnieuw te doorlopen.

Geheugenkaartje

Het geheugenkaartje waarop McGuider Europa 2009 wordt geleverd, heeft nog genoeg vrije ruimte over om het ook te gebruiken voor andere doeleinden. De versie die wij testten kwam bijvoorbeeld om een microSD van 4 GB waarop nog 2 GB vrije ruimte was. Desgewenst kun je de inhoud ook kopiëren naar een groter geheugenkaartje. Dit moet dan wel gebeuren voor je de installatie van McGuider start. De nodige conversiestukken naar microSD en SDCard worden overigens meegeleverd, dus het kopiëren kan je doen op je pc of notebook met behulp van een geheugenkaartlezer.

Je kunt trouwens nog wat ruimte vrijmaken. Op het geheugenkaartje staan de handleidingen in verschillende talen en ook McGuider Assistant, Windows-software waarmee je McGuider kunt updaten. Die kun je eraf halen en op je pc bewaren.

McGuider 2009: update

Veiligheidscamera’s bijwerken

Updaten

Via McGuider Assistant kun je de software updaten en de lijsten met interessante plekken en veiligheidscamera’s bijwerken. Tijdens onze test kregen we bijvoorbeeld een kaartfix voor Groot-Brittannië binnen die postcodes toevoegde aan alle Britse adressen. De updatesoftware werkt wel nogal

1
2
3
4
5
Vorig artikelVeel toeters en… bellen
Volgend artikelReclame bij Google Nieuws, met Belga toe
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

4 REACTIES

  1. Ik kocht een htc s740 met bijgeleverde Mc Guider 2008
    In de winkel installeerden ze alles maar ik bleek geen GPS ontvangst te hebben.
    Daarop deed ik uninstall…sedert kan ik niks meer doen….kan iemand mij helpen?

  2. Hier en daar lees je op internet iets over de beschikbaarheid van Sygic op Blackberry. Tot nu toe is dat er nog niet … iemand enig idee hoe lang nog moeten op wachten?

Reacties zijn gesloten.