Tover je mobiele telefoon om in een navigatiecomputer

4
51

omslachtig. Het updaten werkt namelijk alleen als je het geheugenkaartje uit je mobieltje haalt en in de geheugenkaartlezer van je pc steekt. Het kan dus niet via de synchronisatiesoftware van je mobieltje.

Ook een minpunt is dat de updates van de veiligheidscamera’s niet gratis zijn, zelfs niet het eerste jaar als je McGuider pas hebt gekocht. Je moet 40 euro per jaar neertellen voor die updates.

McGuider 2009: 3D navigatie

3D navigatie

Werking

McGuider tovert je mobieltje om in een volwaardige navigatiecomputer, compleet met een uitgebreide database van nuttige plaatsen en flitslocaties. Ben je gewend te werken met TomTom of met MIO dan zul je met McGuider geen enkel probleem ondervinden. De kaarten zijn overzichtelijk en er zijn vele opties, waaronder de mogelijkheid om gewaarschuwd te worden wanneer je de maximale toegelaten snelheid met x procenten overschrijft of wanneer je een snelheidscamera nadert. Er zijn zelfs enkele extra’s, zoals een kleine database met een overzicht van de belangrijkste verkeersregels van alle Europese landen.

Snelheid en accuraatheid

De accuraatheid van de navigatie is natuurlijk moeilijk te testen. Maar we hebben McGuider een tijdje samengebruikt met recente navigatiecomputers van TomTom en MIO en mogen concluderen dat deze

1
2
3
4
5
Vorig artikelVeel toeters en… bellen
Volgend artikelReclame bij Google Nieuws, met Belga toe
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

4 REACTIES

  1. Ik kocht een htc s740 met bijgeleverde Mc Guider 2008
    In de winkel installeerden ze alles maar ik bleek geen GPS ontvangst te hebben.
    Daarop deed ik uninstall…sedert kan ik niks meer doen….kan iemand mij helpen?

  2. Hier en daar lees je op internet iets over de beschikbaarheid van Sygic op Blackberry. Tot nu toe is dat er nog niet … iemand enig idee hoe lang nog moeten op wachten?

Reacties zijn gesloten.